8 Kasım 2018 Perşembe

Birinin Beni İzlediğini Nasıl Anlayabilirim?

Birinin Beni İzlediğini Nasıl Anlayabilirim?
Mahremiyetsizlik döneminde yaşadığımızı hissediyor musunuz? Bir yandan, yüksek çitler ve güvenlik görevlileri olan evlerde saklanıyor, yerlilerle kaynaşmadığımız ve yabancılara daha fazla güvensizlik kazandığımız tatil yerlerinde tatil yapıyoruz.
Öte yandan, Facebook veya Instagram gibi sosyal medyada hayatımızı kamuya duyururuz, akıllı telefonlardaki GPS'ler gerçek zamanlı olarak konumumuzu izler ve tüm CCTV kameralarının gözü bizi takip eder.
George Orwell'in “Ondokuz Seksen-Dörtlü” nde yer alan distopya dünyasında her yerde varlığını sürdürebilmekteyiz, fakat radardan tamamen kurtulmak için bireyin yapabileceği pek bir şey yoktur. Ayrıca, özellikle şimdi acımasız teröristlerle savaştığımızda, ülkemizin güvenliği için bazı önlemler alınmak zorundaydı.
Ama tünelde bir ışık var! Kamu gözetiminin gelişmesini engelleyemeyeceğiniz doğru olmakla birlikte, bir kimsenin size göz kulak olup olmadığını kontrol edebilirsiniz ve bu makalede size gözetim donanımını tespit eden birkaç ekipman göstereceğiz . Detayları öğrenmek için okumaya devam edin.

BİRİSİ SENİ Mİ İZLİYOR?

Farkına varmadan izlendiğini ve kaydedildiğini hayal edebiliyor musunuz? Bu kulağa korkunç geliyor ve dahası, eylemleriniz eşiniz, iş rakipleriniz veya çeşitli dolandırıcılarınız tarafından size karşı kullanılabilir. Bu tür eylemlerin bir hedefi olduğunuzu, gizli bir kamera için zahmetli arama ve sürekli belirsizlik yerine şüpheleriniz varsa, taşınabilir kablosuz kamera dedektörü WEGA-I'yi kullanın . Bu kameralar birçok türde algılar kablolu ve kablosuz aktif değil, aynı zamanda inaktif! Olabilir amatörler tarafından kullanılan kırmızı bir nokta görürseniz, sadece vizörden bakmak gerekir olarak ve - bu casusluk ekipmanları muhtemelen gizli bir yer. Bu var , kullanımı kolay, hızlı ve güvenilir!

BİRİSİ SENİ DİNLİYOR MU?

Dinleme hatalarının küçük ve kamuflajı kolay olduğu için saklanması kolaydır. Bazıları, bir alarm saati, güç şeridi veya hatta hava spreyi gibi gündelik nesnelerde saklanabiliyor, bu da onları profesyonel ekipman olmadan bunları pratik olarak imkansız kılıyor. Neyse ki, teklifimizde hem uygun hem de doğru bir şey var - bir radyo frekansı (FR) ses hatası ve kamera detektörü. Bu bir özellikleri geniş algılama frekans aralığını edebilir da kameraları algılar. Bir dinleme ya da kayıt cihazı bulunursa, LED ışığı yanıp söner ya da ihtiyatlı olmanız gerekiyorsa, sessiz modunu kullanabilirsiniz.ve daha sonra titreşir, böylece cebinizde veya çantanızda güvenle saklayabilir ve herhangi bir şüphe uyandırmazsınız. Konferans salonları veya ofis salonları gibi daha geniş alanları taramak için mükemmel hale getiren 10 metreye varan aralıklarla çalışır . Bir artı olarak, cihazı kendi başına test etmek için ücretsiz bir ses hatası da alırsınız . Bu, bir dinleme cihazını nasıl bulabileceğinizin en ucuz yollarından biridir .

DAYANIKLILIK TEMEL ENDİŞENİZ Mİ?

Gözetim ekipmanını zor koşullarda kontrol etmek için bir cihaza ihtiyacınız varsa , sadece sizin için bir şey var - metal dedektörü Pinpointer XPointer Land. Bu güçlendirilmiş el tipi dişli, suya, kire ve kuma dayanıklı olup, tüm zor koşullara dayanabilir. Öyle süper hafif (sadece 200 gram) bir pille çalışır ve sadece elinizde tutun. Bu özellikler onu harika bir mobil arkadaş haline getiriyor. Birisi bir casusluk cihazı yerleştirdiyse, Pinpointer XPointer Land metal parçalarını bulabilir ve ses ve / veya titreşim kullanarak sizi uyarır. Ayrıca, arka bahçenizde hazineleri avlamak için kullanabilir ve belki de yeni bir hobi edinebilirsiniz .
Sürveyans eylemlerinin hedefi olabileceğiniz birçok durum vardır . Eşiniz bir ilişkinizin olduğunu düşünebilir, iş arkadaşlarınız sizi itibarsızlaştırmak isterler veya iş ortakları gizli verileri almaya çalışır ve şirketinize karşı kullanır. Casusluk cihazları herkes için yaygın olarak kullanılabilir ve bunlar uygun fiyatlıdır, bu yüzden sadece birkaç kilo harcadığınızda ve gerçeği öğrenirken neden sürekli korku ve karanlık düşüncelerle yaşarsınız? Unutma, sadece büyük kardeş seni izliyor olabilir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder