5 Kasım 2018 Pazartesi

Gizli Kameralar

Gizli Kameralar

Dünya genelinde yapılan araştırmalarda çocuklu çalışan ailelerin %68 i bakıma muhtaç yaşlardaki çocuklarını bakıcılara emanet ediyor. Bakıcıların kontrolünde gizli kameralar vasıtasıyla çözmeye çalışıyor, Ama maalesef her zaman gizli kameralar sonuç vermeyebilir bu durumda doğru gizli kamerayı bulmanız gerekir.
Mesela çocuk bakıcısı saat kaçta mesaiye başlıyor ve kaçta bitiriyor bu aradaki süre önemli  kimi çocuk bakıcıları 4 saat çalışıyor kimisi 8 kimide 12 saatten fazla burada önemli olan yazımın başında dediğimiz gibi saat önemli, ve aldığınız bakıcı gizli kamerası işinizi görmeli.
Bazı anne babalar bu işi anahtarlık kamera veya kalem kamera ile çözebileceğini düşünüyor maalesef bu tarz cihazların kayıt süresi 1 saat bilemediniz 2 saati geçmez. bundan sebep bakıcılar için gizli kamera seçerken uzun süre kayıt yapabilme özelliğine sahip bakıcı gizli kamerası gerekir. Peki ne gibi gizli kameralar uzun süre çekim yapabilir
-Duvar Saati Gizli Kamera
-Sprey Gizli Kamera
-Uydu Alıcısı Gizli Kamera
-Tablo Gizli Kamera
Bu ürünler çalışan annelerin bakıcıları kontrol etmesinde çok uygun ürünlerdir. Neden diye soracak olursak bu objelerin içine bataryalar ve istenilen gizli kamera modülleri sığdırılabilir ve size uzun süre renkli ve sesli video çekme olanağı sağlar, mesela duvar saati gizli kamerayı ele alalım, normal bir duvar saati evde iş yerinde kullandığımız standart dikkat çekmeyen türden bu saatlere gizli kamera yerleştirilmesi kolay olduğu gibi etkili sonuçlarda verebilir. 12 ile 24 saate kadar kayıt yapabilen bu gizli kamera duvar saatleri size çok iyi sonuç vereceği kesin.
Bakıcı çocuğunuza nasıl davranıyor? şiddet uyguluyor mu? yemek saatlerini geciktiriyor mu? Bunların hepsini duvar saati gizli kamera ile öğrenebilir gerekli tedbirleri zamanında alabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder