25 Ekim 2018 Perşembe

Dadı Kameraları Nasıl Çalışır?

Dadı Kameraları Nasıl Çalışır

Muhtemelen dadı kameralarını duymuşsunuzdur ya da filmlerde görmüşsünüzdür - ancak gerçekte hiç kimseyi görmemiş olabilirsiniz. Dadı kameraları, birçok insanın sorması gereken tüm stil ve tasarımlarda gelir, dadı kameraları nasıl çalışır ?



Dadı Kamerası nedir?
Bir dadı kamerası ("gizli kamera" veya "casus kamera" olarak da bilinir), orada olmadığında neler olduğunu görmek için evinize veya dairenize yerleştirdiğiniz bir kameradır. Bir çok insan bebek bakıcısı veya dadılarına göz kulak olmak için dadı kameraları kullanırken, insanlar da dadı kameralarını da kullanabiliyorlar.

Dadı Kameralar Nasıl Çalışır?

Bazı insanlar evlerinin içine girip girmediğini öğrenmek için ev güvenliği için bir dadı kamerası kullanırlar. Diğerleri çocuklarının okuldan güvenli bir şekilde eve geldiklerini bilmek ister. Bazı insanlar sadece işteyken evcil hayvanlarının neler yaptığını görmek istiyor. Kullanımları neredeyse sınırsız.

Bir dadı kamerası, saatli radyo veya bluetooth hoparlör gibi sıradan bir nesne olarak gizlenebilir veya normal bir güvenlik kamerası gibi hiç gizlenmeyen bir cihaz olabilir. Özel gözetim ihtiyaçlarınız, aldığınız dadı kamera stilini belirleyecektir.

WiFi dadı kameraları, tıpkı akıllı telefonunuzun yaptığı gibi, evinizdeki mevcut WiFi ağınıza bağlanarak çalışır. Kamerayı ağınıza bağladığınızda, bu, kameranın videonuzu güvenli bir şekilde yayınlamasına olanak tanır, böylece hareket halindeyken kamera özet akışınızı izleyebilirsiniz.

Dadı kameralarına canlı yayınınız şifre korumalıdır, bu nedenle yalnızca siz izleyebileceksiniz. Kamera giriş bilgilerinizi eşinize veya arkadaşınıza da verebilir, böylece gerekirse birden fazla kişi kamera beslemesini izleyebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder